Zo wat een periode!!

Wij zijn verhuisd!!! Wij zijn nu burgers van de stad Zoetermeer. We hebben ons geliefde Gouda achter ons gelaten, helaas.. Wat een rit was dit.
We waren al lange tijd op zoek naar een nieuw huis. Een groter huis waar meer kinderen een plek zouden kunnen krijgen. Maar het was erg lastig om een huis te vinden met een grote woonkamer en lekker de ruimte, maar natuurlijk ook voor een leuk prijsje.
Dat zoeken heeft ons zeker twee jaar gekost. Maar opeens hadden we hem, rond december 2014 hadden we het huis al op het oog en begonnen we met bieden. Ja, je weet hoe dat gaat, toch? 27 maart 2015 hadden we zowaar de sleutel in handen.
Zo snel? Ja, de mensen waren er al uit en wilden het huis zo snel mogelijk kwijt.
In januari 2015 hebben we ons eigen oude huisje ook maar te koop gezet, want ja straks heb je een nieuw huis, maar is je eigen huis niet verkocht.
Van april tot en met juni heeft de aannemer het huis flink verbouwd. Een uitbouw en extra kamers maken door muurtjes te plaatsen. Top werk van die aannemer..
22 juni was de verhuisdag. De kinderen hadden we al goed voorbereid. Ze waren niet eens zenuwachtig, maar hadden er echt zin in.
Maar ons oude huis, ja, daar zaten we nog steeds mee. Maar, wat niet is kan nog komen.

De uitbouw

Wij wilden alles voor de vakantie af hebben, zodat we gewoon in de zomer op vakantie konden gaan. Dat leek ons een goed idee. De taxi van B hadden we ook al geregeld voor voor de vakantie. Heerlijk als alles, redelijk, op rolletjes loopt.
Ik, Annemarie, ben ook nog voor mijn werk in Griekenland geweest bij het ICED. Dat is een congres voor allerlei mensen die met dove kinderen/ jongeren werken in het onderwijs of op een ander vlak. International congress education for the deaf. Het was een mooie ervaring en het is mooi te zien hoe de ontwikkelingen daarvan zijn in heel de wereld.
Thuis gekomen, snel een vakantie uitzoeken en dan gaan er altijd weer extra mensen mee. Ik weet niet hoe we het doen? Maar elk jaar gaan er extra mensen mee op vakantie.
Wat kies je uit? Waar gaan we naar toe? Is er nog iets over?  Duitsland, het werd Duitsland.
Maar voordat we gaan, ging ik met de twee jongens op zomerkamp. Een klein weekje ging ik mee als begeleiding en de jongens mochten ook mee. Ik werk op een school, ja als leerkracht. En onze school organiseert in de zomervakantie ook zomerkampen. Voor kinderen die niet 6 weken thuis kunnen zitten, waar ze thuis het misschien niet zo breed hebben. Zodat de kinderen een speelse, gezellige, leuke vakantie kunnen hebben. Wij gingen met zijn drieën ook mee en we hebben een onwijs leuke kampweek gehad.

WP_20150719_12_46_06_Pro WP_20150719_17_20_40_Pro

Dan kom je thuis. Nog meer verrot dan dat je wegging.. 😉
Inpakken voor de vakanverkocht oude huistie over een paar dagen gaan we al lekker weg en dan gaat de telefoon. Jullie oude huis is verkocht. Wat? Ok, en nu? Tekenen en de papieren klaar maken. Maar, wij gaan op vakantie. Nou, er nog even tussendoor proppen dan? Ok.. Zo gezegd zo gedaan, even papieren tekenen, verder inpakken en we vertrekken.

Naar Duitsland, zullen we mooi weer hebben? Dat was wel de vraag. Wij zijn van die mooi weer mensen, rijden graag wat verder voor dat lekkere, warme, zwoele weer. Heerlijk!
Duitsland viel niet tegen, we hadden rond de 25 graden en het liep zelfs wat op. Twee weken heerlijk vertoeft in een huisje met acht. Ook leuke dingen gedaan, maar ook veel gezwommen. Dat vonden de kids vooral leuk, het subtropisch zwembad op het park.
Nu is de vakantie weer voorbij en komen we weer in het ritme van alle dag.

vakantie 1 vakantie 2 vakantie 3 vakantie 4 vakantie 5 vakantie 6 vakantie 7
 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>